Önértékelő tesztek

Néhány szó magamrólDr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Folyamatosan nőnek a külső elvárások. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek a panaszok. Gyakran feszültek kapcsolataink.

Rendeléseimen holisztikus szemléletben dolgozom. A biológiai-gyógyszeres, illetve a pszichológiai-pszichoterápiás kezelések külön-külön és kombinálva is elérhetők rendeléseimen. Minden kóros lelkiállapotnál fontos a megelőzés. Tanácsadással és pszichoterápiás kezeléseimmel segítek a traumák és krízisek hatásának csökkentésében, megszüntetésében.

      „Ha öröm ér, fogadd örömmel.
       Ha bánat ér, viseld türelemmel.
       Amihez idő kell, ne siesd el.
       Ami megérett ne mulaszd el.”

Az önértékelő tesztek lehetőséget adnak hangulati állapota becslésére szakember közvetlen bevonása nélkül. A tesztek eredményének a megbízhatósága jelentős mértékben függ az Ön által megjelölt válaszok igazságtartálmától.

Szorongás teszt (STA)

Néhány olyan megállapítást olvashat az alábbiakban, amelyekkel az emberek önmagukat szokták jellemezni. Figyelmesen olvassa el valamennyi állítást és jelölje meg a választ attól függően, hogy ebben a pillanatban hogyan érzi magát!

Nincsenek helyes vagy helytelen válaszok. Ne gondolkodjon túl sokat, hanem jelenlegi érzéseit legjobban kifejező választ jelölje meg!

Ezt a tesztet eddig már 3.267 látogatom töltötte ki Ön előtt.


 1.  Nyugodtnak érzem magam

 2.  Biztonságban érzem magam

 3.  Feszültnek érzem magam

 4.  Valami bánt

 5.  Gondtalannak érzem magam

 6.  Zaklatott vagyok

 7.  Aggódom, hogy bajba keveredek

 8.  Kipihentnek érzem magam

 9.  Szorongok

10.  Kellemesen érzem magam

11.  Elég önbizalmat érzek magamban

12.  Ideges vagyok

13.  Nyugtalannak érzem magam

14.  Fel vagyok húzva

15.  Minden feszültségtől mentes vagyok

16.  Elégedett vagyok

17.  Aggódom

18.  Túlzottan izgatott és feszült vagyok

19.  Vidám vagyok

20.  Jól érzem magam

 2018. február 
hkszcspszv
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
 

Családállítás

A következő terápiás család­ál­lí­tást február 3-án 10 órakor tartom. Várom megoldatlan problé­má­já­val, de szívesen látom segítő ér­dek­lő­dő­ként is!
» Kérem olvassa el ajánlásomat!

Egészség medálok

Minden anyag saját elek­tro­mág­ne­ses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.

Internetes terápia

Módszerem lehetővé teszi a távolságok áthidalását. A terápia során folyamatos kapcsolatban maradhat velem, késlekedés nélkül kérhet tanácsot.

Önértékelő tesztek

Honlapomon elérhető tesztek tovább segíthetik tájékozódását.

Depresszió teszt (BED) 
Szorongás teszt (HAS) 
Depresszió teszt (HAD) 
Stressz teszt (STR) 
Krízishelyzet teszt (SZA) 

Korábbi tartalmak