Elérhetőségem

Néhány szó magamrólDr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Folyamatosan nőnek a külső elvárások. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek a panaszok. Gyakran feszültek kapcsolataink.

Rendeléseimen holisztikus szemléletben dolgozom. A biológiai-gyógyszeres, illetve a pszichológiai-pszichoterápiás kezelések külön-külön és kombinálva is elérhetők rendeléseimen. Minden kóros lelkiállapotnál fontos a megelőzés. Tanácsadással és pszichoterápiás kezeléseimmel segítek a traumák és krízisek hatásának csökkentésében, megszüntetésében.

Kedves Látogatóim!
Örömmel és elégedettséggel tölt el, hogy eddig 876 személyes üzenetükre válaszolva próbálhattam Önöknek segíteni. Kérem ne csüggedjenek! Bár sokszor nagyon mélynek látszik az üreg, amibe belepottyantak, de mindig van legalább egy reménysugár, amelybe bele tudnak kapaszkodni. Csak nyújtsák bátran a kezüket! Mosolygós, szép napot kívánok!
dr. Kökényes Marianna

Rendeléseimre előzetes bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés a rendeléseimre: munkanapokon 8 és 20 óra között

Az intenzív csoportterápiás találkozókat szombatonként tartom, amelynek pontos időpontjairól honlapomon tájékozódhat.

Székesfehérvár, Gyümölcs utca 20.

Magán pszichiátriai szakrendelés: Munkanapokon
Bejelentkezés: telefonon 06-20-3363-044   (munkanapokon 8 és 20 óra között)

Mór, Álmos vezér út 2.

Magán pszichiátriai szakrendelés: Szerda (délután)
Bejelentkezés: telefonon 06-20-3363-044   (munkanapokon 8 és 20 óra között)

Telemedicina - Internetes terápia

A legkorszerűbb lehetőségekkel is elérhetővé váltam betegeim részére. Az internetes tanácsadás és terápia lehetővé teszi a távolságok áthidalását. Az interneten keresztül időt és útiköltséget takaríthat meg. A módszer segítségével elegendő ideje lesz alaposan átgondolni miről akar konzultálni, mik az igényei. A terápia során folyamatos kapcsolatban maradhat velem akkor is, ha elutazna, tartósan külföldön tartózkodna vagy megbetegedne és ezért nem tudna személyes találkozón részt venni, vagy esetleg én nem tudnám személyesen fogadni Önt. Gondozott betegeim késlekedés nélkül kérhetnek tanácsot állapotuk változásakor vagy gyógyszerszedési problémáikról. Egyes pszichoterápiák is elérhetők, probléma feltáró konzultáció, kognitív tréning, viselkedés tréning. Ha szükséges, az elektronikus levelezés és videótelefonálás mellett időszakosan személyes találkozást is biztosítok.

Magán pszichiátriai távszakrendelés: Igény szerint (megbeszélt időpontokban)
Bejelentkezés: személyes üzenetben

Személyes üzenetek

Néhány személyes üzenet az elmúlt hónapokból a teljesség igénye nélkül »

Az Ön személyes üzenete

Ha megjegyzése, javaslata van, vagy kérdésével, problémájával kapcsolatban nem talált kielégítő információt a honlapomon, kérem küldje el Ön is személyes üzenetét!

Név *

Levélcím*

Az üzenetem személyes adataim nélkül sem jelenhet meg a honlapon!

  Eredmény *    

 2018. február 
hkszcspszv
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
 

Családállítás

A következő terápiás család­ál­lí­tást február 3-án 10 órakor tartom. Várom megoldatlan problé­má­já­val, de szívesen látom segítő ér­dek­lő­dő­ként is!
» Kérem olvassa el ajánlásomat!

Egészség medálok

Minden anyag saját elek­tro­mág­ne­ses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.

Önértékelő tesztek

Szorongás, depresszió és stressz önértékelő tesztek kitöltésével is tájékozódhat hangulati ál­la­po­tá­ról. Eddig már 46.836 tesztet töl­töt­tek ki honlapom látogatói. Miért ne próbálná meg ezúttal Ön is?

Korábbi tartalmak