Hullámterápia

Néhány szó magamrólDr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Folyamatosan nőnek a külső elvárások. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek a panaszok. Gyakran feszültek kapcsolataink.

Rendeléseimen holisztikus szemléletben dolgozom. A biológiai-gyógyszeres, illetve a pszichológiai-pszichoterápiás kezelések külön-külön és kombinálva is elérhetők rendeléseimen. Minden kóros lelkiállapotnál fontos a megelőzés. Tanácsadással és pszichoterápiás kezeléseimmel segítek a traumák és krízisek hatásának csökkentésében, megszüntetésében.

„Többet kellene foglalkoznunk a lélekkel, mint a testtel! A lélek tökéletessége kiegyenlíti a test gyengeségeit. A test szellemtelen ereje azonban nem teszi jobbá a lelket.”   (Demoktitosz)

Egészségmegőrző és fizioterápiás készülékek

Új lehetőségek szervezetünk adaptációjának (a szervezet környezeti feltételekhez való alkalmazkodásának) javításához. Szervezetünk biokémiai, biomágneses és elektromos szabályozó rendszereken keresztül teremti meg dinamikus harmonikus működését. A felborult egyensúly helyreállításában széles körben elterjedt a kémiai (gyógyszeres), újabban a mágnes terápiák is. Ezt a palettát szélesíti egy új információs technológia, mely mögött 60 év kutatás és 50 év klinikai tapasztalat van.

A szabadalmaztatott BioTrem technológián alapuló készülékek új lehetőséget adnak szervezetünk regenerációjához. Egy biofeedback kapcsolaton át, minden élőt, saját pillanatnyi állapotában kezel. A készülékek nem lineáris módon működnek, hanem dinamikusan követik a szervezet és környezet változásait. A készülék alkotó elemét képező SiGe szupergyors félvezető, nanotechnológiával előállított kristályötvözet, az élő sejt elektromágneses analógját sugározza a sejtek kommunikációs tartományában, a milliméteres tartományban.

A készülék újratanítja a sejtet, szerveket, szervezetet a harmonikus működésre, ezzel megteremtve a változás feltételeit. A készülékek a szervezet energia-információs mezőjére hat, beindítva az öngyógyító folyamatokat. A készülék család működésében ötvözi a biorezonanciát, az akupunktúra elemeit, reflex terápiás elveket és az információ technológiát. Az egészségvédelem széles körében hatékony bármilyen életkorban és praktikus méretükből következően bárhol.

A készülékek funkciója nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot vagy kezelést, de mind a megelőzésben mind a rehabilitációban hatalmas segítséget nyújthat. Korrigálja a szervezet dinamikus belső állandóságát (homeosztázis).

 • Általános stressz terheltség
 • Szorongás
 • Fizikai és lelki kimerültség (amit nem krónikus betegség okoz)
 • Addikciók (függőségek)
 • Érzelmi labilitás
 • Depresszió (öngyilkos késztetés hiányakor)
 • Vegetatív idegrendszeri zavarok
 • Stroke
 • Gyermekkori figyelem és viselkedés zavarok
 • Tanulási nehézségek
 • Szexuális zavarok

Széles felhasználása más szervi egyensúly vesztés, sportterhelés vagy környezeti terhelés esetén, melyet itt nem részletezünk, de érdeklődésre személyes tanácsadással segítünk.

TrioMED Vital

A készülék harmonizáló hatását több módon fejti ki:

 • az érintett területen keresztül
 • akupunktúrás zónák, reflexzónák területén keresztül
 • a téren át
 • az elfogyasztott vízen és élelmiszeren át
 • a lelki blokkok oldásán keresztül

Kiknek és mikor ajánlott?

 • ha sportolsz, vagy fizikai munkát végzel
 • ha mobiltelefont és számítógépet használsz
 • ha megromlott az egészségi állapotod
 • ha túlfeszített tempóban élsz (felvételik, munkahelyi, családi vagy környezeti leterheltség)
 • ha álmatlanságban szenvedsz vagy fáradtan ébredsz
 • ha fogyókúrázol, életmódot váltottál
 • ha az öngondoskodás híve vagy

Üzemmódok

1. Harmónia üzemmód

A téren keresztül alkalmazható üzemmód. Napi szinten használható abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

2. Szabályzó üzemmód

Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív, majd több hét szünet) vagy akut esetben egymás után többször javasolt.

3. Tükör üzemmód

Fotózza és korrigálja a szervezetet az Ő saját spektrumának visszatükrözésével. Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatod. Tökéletes biorezonancia hatás.

4. Stresszoldó üzemmód

Oldhatja a lélek és a test blokkjait. Nem szedál, optimalizál. Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott.

5. Energia üzemmód

Az infravörös tartomány, a napfény regeneráló spektruma. Kéthetes kúra után két hét szünet javasolt.

A TrioMED Vital az aranymetszés szabályai szerint készült a szívcsakra színében.

Ár: 199.990,- Ft    

TrioMED Vital Sport

A sportolókra az jellemző, hogy rendszeresen az emberi teljesítőképesség korlátait feszegetik. Teszik mindezt úgy, hogy közben ők is élik a mindennapi életüket: tanulnak és/vagy dolgoznak, ugyanazt a levegőt szívják, ugyanazt a vizet isszák, ugyanazt a táplálékot eszik, elektroszmogban és mobiltelefont használva, mint a többi halandó. Ráadásul a versenyekkel a gyakori repülőutak, azzal járó röntgenvizsgálatok, klímaváltozások, időzóna változások is járnak. Idegen kórokozókkal találkozhatnak, amelyet a verseny előtt elkapva semmivé teszi a több évnyi felkészülést. A sportoló alkalmazkodóképessége - adaptációs készsége - a maximumon kell legyen, hogy minden körülmények között a tőle elvárt maximális teljesítményt tudja nyújtani.

A TrioMED Vital Sport öt üzemmódban, a szervezetre jellemző természetes biojelekkel segíthet megvédeni és adaptálni a sportoló szervezetét a fokozott kihívásokhoz, segíthet megőrizni az energiáit és felszabadítani a rejtett képességeit. Nem csak a szervezetre fejti ki hatását, hanem megváltoztatja a környezetet is, amiben élsz és a vizet is, amit megiszol. A készülék 1. Harmónia vagy 2. Oxigén üzemmódjával 30 mp alatt megkezelt víz a tapasztalatok szerint vitalizáló hatással lesz a szervezetedre.

Kiknek és mikor ajánlott?

 • ha sportolsz, vagy nehéz fizikai munkát végzel
 • ha keringési zavarod vagy érszűkületed van
 • ha szereted a természetes dolgokat

Üzemmódok

1. Harmónia üzemmód

A téren keresztül alkalmazható üzemmód. Napi szinten használható abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

2. Oxigén üzemmód

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás, amely a több ezer éves kínai akupunktúra pontjain keresztül felszabadíthatja a szervezet önregeneráló képességeit, rejtett tartalékait, megszüntetheti a probléma okait, és az energia-információs mezőre hatva segíthet újraszervezni a Rendszer működését. Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív, majd több hét szünet) vagy akut esetben egymás után többször, több napon át helyileg javasolt az orvosi kezelés kiegészítéseként.

3. Tükör üzemmód

Fotózza és korrigálja a szervezetet az Ő saját spektrumának visszatükrözésével. Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatod a orvos által javasolt terápiák mellett.

4. Stresszoldó üzemmód

Mindennapos alkalmazásra javasolt. Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott.

5. Energia üzemmód

Az infravörös tartomány, a napfény regeneráló spektruma. Kéthetes kúra után két hét szünet javasolt.

Ár: 199.990,- Ft    

TrioMED Vital Family Balance

Ki ne vágyna egy varázspálcára, ami paradicsomot teremt az otthonodból, amitől harmonikusabb és békésebb lesz a családban a légkör, amitől nyugodtabb a gyerek, ismét visszaköltözik a boldogság a mindennapokba, amitől egyszerűen jó élni?

A Triomed Vital Family Balance a legújabb hordozható energia-információs fizioterápiás készülékünk. A milliméteres hullámtartományban működik, a szabadalmaztatott BioTrEM-technológiát képviseli. A Family Balance családoknak, pároknak, férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak, gyerekeknek fejlesztett szuper-intelligens készülék, mely segít visszaállítani és megőrizni a civilizációs környezetben, negatív ökológiai hatások közepette elveszített egyensúlyt test-lélek-szellem szinten. Támogatja az öngyógyítást, az adaptációt. Az egyetlen eszköz, mely multifunkciós voltának, egymást kiegészítő, több üzemmódjának köszönhetően nem csak a szervezetre, de a vízen és a téren át is kifejti hatását: tehát megváltoztatja a környezetedet is! Ráadásul speciális frekvenciák állnak rendelkezésre a női, és más a férfi szervezet számára. Egy gombnyomással működik. A terápia minden pillanatban automatikusan egyénre szabott. Házi kedvenceknél is használhatjuk, a növények egészségét, növekedését is segítheti. Környezetkímélő, hordozható, nem fogyaszt elektromos áramot, elemmel működik.

Rendszerszemlélet öt üzemmódban történő megvalósulása

1. Harmónia üzemmód

A zűrös mindennapokra. Működési ideje kb. 30 perc. Maximális terápiás időtartam naponta – 2 óra. Ez a milliméteres tartományban található természetes elektromágneses sugárzás, melynek hiánya a környezet elektromágneses szennyeződése következtében jön létre és hosszú távon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Hatására növekedhet a szervezet ellenálló képessége a negatív környezeti hatásokkal szemben, stabilizálódhat az energia-háztartás és az érzelmi-pszichés állapot. Mivel csökkenhet a stressz, a kollektívában, a családban sokkal toleránsabbak lesznek egymással az emberek és egy harmonikusabb együttélés oázisa jöhet létre. A Harmónia üzemmód az egyik leghatékonyabb eszköz az elektroszmoggal szennyezett környezethez való adaptálódás eléréséhez és az elveszített energiaszint, az egyensúlyunk visszanyeréséhez. A készülék Harmónia üzemmódja alkalmazásával strukturálhatjuk – kondicionálhatjuk a vizet és a vizet tartalmazó élelmiszereket.

2. Stresszoldó üzemmód

Stresszoldó üzemmód mindenkinek – működési ideje 12 perc. Helyezd a talpán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és egy gombnyomással indítsd el. Erős fáradtság, kimerültség, fokozott ingerlékenység, érzelmi – pszichés izgalom, szorongás, alvászavar, kedvetlenség esetén kifejezetten ajánlott. Elősegíti a külső ingerekre történő adekvát reakciót. Rendszeres stresszoldó funkcióinak aktiválása céljából alkalmazd a készüléket a csuklókon, a bal tenyér közepe táján elhelyezkedő vetületen (lassú körkörös mozgásokkal), helyezd a készüléket a tráguszra. Gyerekek esetében minden terápiát ezzel az üzemmóddal végezz. Egy – egy zóna kezelése 12 perc, napi 2-3 alkalommal.

3. Női üzemmód

A szépség és fiatalság forrása – működési ideje 10 perc. Helyezd a talpán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és indítsa el. Speciálisan a női szervezetre adaptált frekvenciákkal a női szervezet egyensúlyára, energiaszintjére hatunk. Fáradékonyság, idegrendszeri és hormonrendszeri problémák, autoimmun folyamatok, egyensúlyát vesztett állapot, meddőség, klimax, menstruációs problémák, miómák és ciszták esetén javasolt a közérzet javítása céljából a mellékelt útmutatók szerint.

4. Férfi üzemmód

Férfi üzemmód – mely a férfi energiákat ébreszti fel. Működési ideje kb. 10 perc. Helyezd a hátoldalán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és indítsa el. Speciális, férfi szervezethez adaptált frekvenciákkal férfi a funkcionális működést támogatja, serkentheti a férfierőt, segítheti a spermiumok mozgékonyságát, oldja a stresszt, fiatalítja a férfi szervezetet. Alkalmazható minden esetben a teljes szervi regeneráció és a rehabilitáció támogatása érdekében: prosztata megbetegedései, potencia problémák, hormonrendszeri problémák, stressz és kimerültség káros következményeinek ellensúlyozása céljából.

5. Tükör üzemmód

A Tükör üzemmód Saját Visszasugárzott Jel terápiát – háttérjellel történő terápiát valósít meg. Minden esetben alkalmazható a szervezet optimális működésének visszaállítása céljából. Vírusos, gombás, bakteriális fertőzések megelőzése érdekében naponta egy alkalommal a Tükör üzemmódot alkalmazd a nagy vérerek és nyirokerek vetületén. A TRIOMED VITAL Family Balance intelligens technológiájának köszönhetően „visszatanítja” a túlterhelt szervezetet arra, hogy felismerje a kórokozót/kat és tegye meg a szükséges „intézkedéseket”.

Akciós ár: 199.990,- Ft    

TrioMED MMW

A TrioMED MMW készülék a rendszerelmélet elve szerint összállított több üzemmóddal, több egymásra épülő, ugyanakkor egyenként is hatékony fizioterápiás eszköz.

 • több frekvencia tartományban megvalósuló milliméteres hullámok általi fizioterápia
 • saját visszasugárzott jel terápia
 • téren át történő fizioterápia
 • infravörös fényterápia
 • speciális stresszoldó üzemmódok

A TrioMED MMW készülékhez az alapcsomagban két darab csatlakoztatható jeladó tartozik.

 • Univerzális jeladó
 • Egészség jeladó

További kiegészítő jeladók külön-külön rendelhetők.

 • Antidiabetikus jeladó
 • Izület jeladó
 • Oxigén jeladó
 • Szív jeladó
 • Máj jeladó
 • Férfi jeladó
 • Nő jeladó
 • Gyulladáscsökkentő jeladó
 • Hormonális jeladó
 • Infravörös jeladó

Elsősorban orvosoknak és természetgyógyászoknak ajánlom.

Ár: 314.990,- Ft    

 2018. február 
hkszcspszv
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
 

Családállítás

A következő terápiás család­ál­lí­tást február 3-án 10 órakor tartom. Várom megoldatlan problé­má­já­val, de szívesen látom segítő ér­dek­lő­dő­ként is!
» Kérem olvassa el ajánlásomat!

Egészség medálok

Minden anyag saját elek­tro­mág­ne­ses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.

Internetes terápia

Módszerem lehetővé teszi a távolságok áthidalását. A terápia során folyamatos kapcsolatban maradhat velem, késlekedés nélkül kérhet tanácsot.

Önértékelő tesztek

Szorongás, depresszió és stressz önértékelő tesztek kitöltésével is tájékozódhat hangulati ál­la­po­tá­ról. Eddig már 46.836 tesztet töl­töt­tek ki honlapom látogatói. Miért ne próbálná meg ezúttal Ön is?

Korábbi tartalmak