Cikkek, érdekességek

Néhány szó magamrólDr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Folyamatosan nőnek a külső elvárások. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek a panaszok. Gyakran feszültek kapcsolataink.

Rendeléseimen holisztikus szemléletben dolgozom. A biológiai-gyógyszeres, illetve a pszichológiai-pszichoterápiás kezelések külön-külön és kombinálva is elérhetők rendeléseimen. Minden kóros lelkiállapotnál fontos a megelőzés. Tanácsadással és pszichoterápiás kezeléseimmel segítek a traumák és krízisek hatásának csökkentésében, megszüntetésében.

„Többet kellene foglalkoznunk a lélekkel, mint a testtel! A lélek tökéletessége kiegyenlíti a test gyengeségeit. A test szellemtelen ereje azonban nem teszi jobbá a lelket.”   (Demoktitosz)

Internet a gyógyításban

Manapság szinte mindenki az interneten próbál tájékozódni az élet dolgai után. Nagyon sok hasznos és haszontalan információ zúdul az érdeklőkre. Akár félre is tájékozódhatsz, ha nem hiteles a forrásod. Mindent bebizonyítanak neked, de megtalálod az információ cáfolatát vagy ellenkezőjét is! Használhatod arra, hogy tájékozódj a problémáid felől, segítő rendelőt vagy orvost keress, esetleg könyveket, hanganyagokat tölts le. Segít eldönteni merre indulj!

Azonban óvakodjál az öndiagnózistól, az öngyógyítástól, ha valóban beteg vagy! Ha egyedül könnyű lenne írni-olvasni megtanulni, nem lenne a világon analfabéta. Elég lenne egy könyvet a kezébe nyomni, hogy ezek a betűk. Mégis tanító kell világ minden szegletén hozzá. Miért gondolod, hogy a felborult testi, lelki vagy idegrendszeri működés helyreállításához kispórolhatod a szakértő segítséget? Tényleg azt hiszed, hogy a gyógyításhoz a szomszéd néni is ért?

A tudás és az egészség, amibe egész életed során pénzt, energiát, figyelmet és időt kell befektedned! Az egészség, ami munkaképessé, elégedetté, harmonikussá és boldoggá tehet! A minőségi életért minden nap meg kell küzdeni! Már akkor kezdd el, amikor még egészséges vagy! Ne az internet anonim embereitől kérj tanácsot, vagy olyan féligazságokat hirdető csodatevő szerekre támaszkodj, ami mögött csak profitéhség áll! Ne kapj bele ezer dologba! Ha egy ételbe mindent beleteszel amit szeretsz, az eredmény nem lesz ínycsiklandozó! Vannak bevált receptek! Ezért, ha valamilyen gyógymód vagy gyógyító személy mellett döntesz, akkor tarts ki mellette!

Általában a megbetegedések hosszabb idő alatt alakulnak ki, és hosszú ideig tart a gyógyulásuk is. Ha elköteleződtél, akkor már ne nyitogasd az internetet, az ismeretterjesztő könyveket. Próbálj hinni abban, hogy jól döntöttél, jó úton jársz! Támaszkodj kérdéseiddel a segítődre, ne ismeretlen személyekre vagy uniformizált sikerkönyvekre! Ha nem vagy képes ezzel a bizalommal fordulni orvosodhoz, ne járj oda! Ha ellenőrzöd, felülvizsgálod az utasításait, máris olyan negatív önszuggesztiót végzel, amivel a sikert veszélyezteted. A saját gyógyulásod ellen dolgozol tudattalanul!

Azt javaslom, hogy problémáiddal kapcsolatban az internetet addig a pontig vedd igénybe, amíg egy terápiát legyen az testi vagy lelki, el nem kezdesz a gyógyítódnál. Utána támaszkodj teljes bizalommal rá, ez a gyógyulásod egyik fő záloga! Tartsd be az orvos tanácsait! A be nem vett gyógyszer, a be nem tartott gyógymód nem hat!

Sose feledd el, csak a végig járt út vezet valahova!

 2018. február 
hkszcspszv
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
 

Családállítás

A következő terápiás család­ál­lí­tást márciusban tartom. Várom megoldatlan problé­má­já­val, de szívesen látom segítő ér­dek­lő­dő­ként is!
» Kérem olvassa el ajánlásomat!

Egészség medálok

Minden anyag saját elek­tro­mág­ne­ses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.

Internetes terápia

Módszerem lehetővé teszi a távolságok áthidalását. A terápia során folyamatos kapcsolatban maradhat velem, késlekedés nélkül kérhet tanácsot.

Önértékelő tesztek

Szorongás, depresszió és stressz önértékelő tesztek kitöltésével is tájékozódhat hangulati ál­la­po­tá­ról. Eddig már 46.885 tesztet töl­töt­tek ki honlapom látogatói. Miért ne próbálná meg ezúttal Ön is?

Korábbi tartalmak